Katselin juuri YLE:n TV2:ssa näytettyä ohjelmaa pelastuslaitoksen säästökuurista ja ministeri Holmlundin päätöksistä vähentää hätäkeskusten määrää. Erikoinen paljastus oli että viiden ministerin kotiseuduilla hätäkeskukset säilyvät tai ne siirretään sinne, joten kotiinpäin taitavat vetää.
 
Jälleen kerran on muistutettava että näissä valesäästöissä nyt ei voi olla kyse niiden sisältämien ristiriitaisuuksien ja järjettömyyksien tähden muusta kuin tietoisesta niukkuuden tuottamisesta alalla kuin alalla. Sen myötähän luodaan kysyntää ja markkinat yksityisille palveluntarjoajille. Tämä on suunta kaikessa hoivatyöstä pelastuskeskuksiin. Hallintotieteiden professori, kunnanvaltuustoissa tiheästi pyörivä konsultti Harisalo myös muistaa aina painottaa, kuinka tulevaisuudessa vain armeija ja maanpuolustus lienevät yksityistämisestä vapaita alueita. Kaikki voidaan ja tuleekin tuoda markkinatalouden piiriin! Tämä on sitä uuden talouden yrittämisen vapautta ja ”valinnanvapautta.” Voit vapaasti valita asutko taajamissa tai autioituvalla maaseudulla, jossa pian ei taida olla lainkaan turvallista, jos sattuu sairastumaan, synnyttämään, joutumaan tulipaloon, myrskyyn, tulvaan tai ties mihin. Kun ei Suomella vaurautensa huippukausinakaan ole ”varaa” julkisiin palveluihin.
  
Meidän vasemmistonaisten pitäisi esiintyä punaisissa palonaisasuissa ”nopean toiminnan joukkoina” sammutammassa kiihko- ja kuponginleikkaajakapitalismin tulipaloja. Tankotanssijattarien sijaan voisimme sukeltaa alas palomiehen tankoa kiireellä auttamaan kaikkia hädänalaisia kansalaisa. Niitähän tulee piisaamaan kun on saatu suljettua kyläkoulut, maakuntayliopistot, hätäkeskukset, terveyskeskukset, vanhainkodit, lastenkodit, ja ties mitkä muut rönsyt.
 
Mitenkähän on. Niin naisvaltaisten alojen (hoiva, opetus, SOTE) kuin palomiesten ja poliisien työhän on täysin tuottamatonta BKT:n näkökulmasta. Ratkaisu on yksityistää ne ja tehdä niistä tuottavia, tai vaihtoehtoisesti, alentaa palkat (jos palkkaa maksetaan) tuomalla halpatyövoimaa Aasiasta ja mistä tahansa maasta, mistä lähtijöitä riittää. Tulemmeko siis näkemään maahanmuuttajapalomiehiä ja sairaanhoitajia turvaamassa suomalaisen rupusakin hengen ja elämän samaan aikaan kun rikkaat rakentavat suojamuureja linnojensa ympärille ja palkkaavat henkilökohtaiset palomiehet, turvamiehet, poliisit, henkivartijat, opettajat, terveydenhoitajat, lääkärit ja ehkä vielä politiikotkin. Nythän meillä tosiaan on se paras bisneshallitus, jonka rahalla sai.